lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ruisrock 2012

Se on sitten legendaarisen Ruisrockin vuoro. Parempi puolisko suuntasi pelipaikoille jo tänään, itse vasta huomenna. Katsoin parhaaksi jättää lauantain väliin, koska aamulla pääsin töistä. Hyvä niin, sillä koko yö meni katsellessa joulupukkeja ja muita Forssan seudun tenukeppejä koko yön. Itse lähden sivistyneesti parantamaan maailmaa kulttuuriravintola Alvarin tiskille ja nauttimaan Eddien vitsestä ja vehnäoluesta. Luultavimmin ajaudun väittelyyn jonkun rastatukkaisen Taideakatemialaisen kanssa taiteesta, kulttuuriapurahoista ja sirkustaiteilijoiden AMK-tutkinnosta. Hyvähyvä! Huomenna sitten Ruissaloon!

Vaikka olenkin elänyt vasta karvan alle 30 vuotta ja kokemusta vanhoista hyvistä ajoista ei olekaan (usko pois... minun nuoruudessani oli jopa jo lasikuitusuksia ja ei tarvinnut hiihtää kouluun), mieleni kyllä halajaa noita hyvien aikojen rock festivaaleja, jossa varsinkin Ameriikan mantereella oli kaikki ns kovat nimet. Ei tuollaisia festareita enää ole. Lauteilla lähes kaikki, jotka ovat luoneet pohjan kaikelle populaarimusiikille. Kaikki kunnia nykyisille artisteille, mutta esimerkin festivaalin artistit kuitenkin painivat aika eri sarjassa kuin White Stripes, Lady Gaga tai vaikka Nelly.... Jumaliste NELLY!!! Taas minä kirjoittaessani pahoitin mieleni. Autotunattua vinkumista ja kappaleita ilman melodiaa. On kultahampaita ja timanttikoruja. Mihin tämä maailma on menossa?!? Ei ole Angnus Youngilla timanttihampaita... Aivan! Ei tarvitse. Meisseliä ja taitoa on ilmankin vaikka muille jakaa.

No niin mutta hyvillä mielin huomisiin karkeloihin. Jenni Vartiaista ja Michael Monroeta odottelen. Muuten nautin keleistä ja hyvästä seurasta.


Liitteenä festarin ohjelma... Ei jumalauta mikä kaarti!

Ei kommentteja: