perjantai 30. joulukuuta 2011

Jo on aikoihin eletty!

Tämä maailma on mennyt kummalliseksi. Sain sähköpostin paikallislehden päätoimittajalta, jossa eteläisen suomen suurinta taiteen känkkäränkkä-miestä pyydettiin kirjoittamaan Paimio-Sauvo-Kaarina Kunnallislehteen taiteeseen liittyviä kolumneja ensi vuonna. Nyt sitä saa sitten taivastella ja vitistä kaiken maailman taideasioista oikein luvan kanssa ja kaikelle kansalle. Janne on minun kiukutteluani blogin lehdillä naureskellut jo parin vuoden ajan, mutta nyt saa sitten paikalliset lehdenlukijatkin nauttia allekirjoittaneen vuodatuksista. Tykkää ken tykkää... ;) Katsotaan mitä muuta kummallista uusi vuosi tuo tullessaan. Ei sitä tiedä Erkkikään mitä mullistuksia se ensi vuosi tuo. Koulu pitäisi aloittaa, mennä naimisiin, kirjoittaa kolumneja, perustaa uusi bändi ja varmasti vielä valokuvatakin. Huh Huh kun tuli hiki!

Joulutkin tuli ilakoitua ja huomenna pitäisi mennä lukemattimiin uudenvuoden juhliin... Aivan! Töissä ollaan, joten juhlia, käniääliöitä ja uudenvuoden tonttuja tulee nähtyä enemmän, kuin moni näkee koko vuonna. On pissaa housussa ja ruutia silmässä. Puistossa hyperventiloidaan ja miestä lyödään lentopallomailalla niin, että amalgaamit lentää. Arvailuitteni mukaan Forssa näyttää taas kyntensä niin, että ammatin vaihto tulee mieleen jo ennen vuoden vaihdetta. Paljon huumoria ja suklaata mukaan, niin eiköhän tästäkin juhlapyhästä taas selvitä ilman suurempia traumoja. Happovaivoistakin pääsee lääkkeellä eroon.

Hauskaa Uuttavuotta kaikille lukijoille toivottaa Okulaarisampsa ja joulukansa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa pikkuveli!

Janne kirjoitti...

Susta tulee oikein hyvä taidekriitikko!
http://www.youtube.com/watch?v=mfFLCgsCC8g

Anonyymi kirjoitti...

"Tekijänkin" mielestä hieno homma, mutta kannattais ehkä tuota urheilukulttuuria hieman vielä opiskella. Lentopalloa kun lyödään vain käsillä, ei mailalla

Pellervo kirjoitti...

Lentopallomaila on yhtä kuin käsi... ;)Hyvä iskä!