torstai 5. toukokuuta 2011

Mainostusta ja pohdintaa....

Tervehdys blogin lukijat!

Nyt ei ole valokuvaa tarjolla, vaan ennakkomainontaa ja sanallista ilottelua rauhallisen työpäivän ratoksi. Kyllä luit oikein: työpäivän! Kesäloma alkoi maanantaina ja nyt sitä jo visavelkainen veijari istuu töissä. Arvatkaapa toverit missä? Oikein... Ambulanssissa! Mitäs sitä ensihoitaja mieluummin tekisi lomallaan, kun ajaisi ambulanssia Satakunnassa. No burnoutin partaalla pyöriessäni voisin keksiä montakin asiaa, kuten rentoutumisen, harrastamisen ja perheilyn. Minkäs teet, kun ruokaakin on hankittava perhelle, etteivätnälkään näänny. Huomenna hetkeksi kotiin ja illalla olisi valokuvauskeikka. Se nyt sentään eroaa arkityöstä aika radikaalisti (Lue ei vituta niin paljoa).

Niin sitä mainontaa... Perjantaina 13pv (hui kauhistus!) Kaarinassa jytisee! Silloin vuorossa Sahabileet Piispanristin Sahalla. Tiedossa on useita yhtyeitä, palju, sauna ja satapäin iloista juhlakansaa. Facebookissa löytyy mainosta, jossa voinet ilmoittautua Sahalle. Janne sen aika helposti löysi Naamakirjan syövereistä, joten saatat löytää sinäkin. Itse en osaa sanoa, koska en tuohon sosiaalisten medioiden Crocseihin kuulu, enkä liity! Minä haluan kysyä ystävieni kuulumiset kasvokkain tahi puhelimessa. En myöskään laske ystävikseni henkilöitä, joiden kanssa olen ollut samassa varuskunnassa armeijassa, lähimmän kontaktin rajoituessa maalihenkilönä toimimiseen tai samoissa sulkeisissa repimiseen. Minun ystävilläni on minun puhelinnumeroni, he tietävät missä asun ja joskus jopa soittelevat minulle tai minä heille. Ja juujuu tiedän... Siellä saa yhteyden vanhoihin koulukavereihin ja rippipappeihin ja siellä on helppo mainostaa. En tässä kritisoi muita, vaan julistan itse olevani vähemmistössä ja takapajuinen jäärä. Hyvähän tuo naamakirja varmasti on... Ei vaan ole minun juttuni. Ja ottakaa kirjoitukseni huumorilla! Yritän epätoivoisesti kirjoittaa iskevää tekstiä vaikuttaakseni fiksummalta.

Ajauduinpa taas omaan erinomaisuuteeni.... Piti kertomani niistä sahabileistä. Tosiaan lavalla ainakin FATMA-Blues Band, Demoiselle Gosse, Kolme Hyvää Syytä ja Turku Band Standin voittaja 5th Of April. Tiedossa siis Soulia, Taiteellisempaa poppia, Suomirockia ja Grungemenoa. Hieno ilta varmasti tulossa!

Ei kommentteja: