lauantai 12. helmikuuta 2011

Aivan pihalla... Jaa mää vai?

Tere!
Nyt on sitten hommattu radiotriggerit ja toinen manuaalisalama. Pitäisi opiskella toi salamavalokuvaus. Vähän kyllä pykii, olenhan vallitsevan valon mestari (tiukkapipoille: Tuo oli ironista huumoria). Tänään sitten laittelin vehkeet pystyyn makkariin ja istutin Suomin suvun nuorimman vesan tuoliin porkkana suussa ja aloin räpsimään. En kyllä sitten tajua tota hommaa lainkaan. Ottelin kuvia, kuten tosi jazz-mies soittaa vibrafonia; Hatusta vaan! Btw jos ei osaa soittaa, kannattaa valita blues sävellajiksi koskettimilla Eb... Ei tarvitse sooloissa ku mustia koskettimia. Vinkiksi vaan pianistin urasta haaveileville papan pikku jazz-pastilleille! Eli näillä näemmä mennään myös valokuvauksen saralla. No ehkä sitä noi hommat sitten hanskaa viimeistään ku otan pojan rippikuvia.

Eli minulla nyt oli käytössä vain kamera, triggerit ja kaksi salamaa. Ajatellen että saatavilla ei ollut salamaständejä, taustakangasta, valonmuokkaimista puhumattakaan, pari kuvaa jopa ehkä onnistui. Huomenna uusia!

-Blues in Eb2 kommenttia:

Janne kirjoitti...

ihan jees! Testaappa ens kerralla vielä reflektoria (väsäät vaikka styroksilevystä tai foliosta pahvin päälle) varjon puolelle.

Sampsa kirjoitti...

Joo mäkin ajattelin tota, , mutta sitten ajattelin hakea just tota varjohommaa tonne toiselle puolelle. Sopii mun kuviin, ku tykkään noista jyrkistä mv-hommista.