torstai 6. tammikuuta 2011

Freeriding

Pitkästä aikaa pääsi luonnon helmaan kuvailemaan ja vielä kotiseudulle... Se on poikaa se! Lähdin kuvailemaan Fatma (Fishing And Tackle Manufacturing Association) Blues Bandin kivikovaa rumpalia Juustia toisessa lempipuuhassaan, laskemassa koskemattomia rinteitä niin että metsän eläimet hakevat suojaa. Itselläkin oli tarkoitus sukkuloida mäkiä alas laudallani, mutta kohtalo päätti toisin. Ilmeisesti olen hakannut urkujani liikaa ja ne löivät edellis yönä takaisin. Katkaisin varpaastani kynnen ja nyt se on sitten tulehtunut. Ei sovi laskukenkä jalkaan. Mutta ulkoiltua sentään tuli. Ja voin kertoa että lapsuuden leikkimaisemissa, eli Juustin takapihalla Sauvon Saustilassa on mukavaa. Siellä sitä on pojankoltiaisena tullut laskettua, eräiltyä ja kalastettua niin monta tuntia, että kellosta kuluu viisarit. Ohessa muutama räpsäys harmaasta talvikelistä.Ps. R.I.P. Herkules Lures!

5 kommenttia:

Aleksi kirjoitti...

Noistahan tuli vallan kelvollisia kuvia kun muokkasit niitä. Meikän Photoshop taidot ei kyllä riittänyt ihan moiseen... Kiitos kuvista!!!

Janne kirjoitti...

Asiallinen meininki! Millon kuvataan tellukuvia?

Sampsa kirjoitti...

Jos saadaan mökkimeininkiä helmikuussa, niin ota tellut mukaan. Tiluksilla hyviä mäkiä kahmalotolkulla. Minä otan lumilaudan.

348 kirjoitti...

Se on diili! Otetaan salamat megeen ja tehdään hyppyri! (mä en hyppää)

Sampsa kirjoitti...

Juu... Salamat, lapiot ja minttukaakaota. Afterskissa bluesmusiikkia, olutta ja makoisaa ruokaa.

T: Gordon Ramsay