keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Reissusuunnitelmia

Mietiskelin eilen illalla uusia reissusuunnitelmia.

Kriteerit olivat: kohteen pitäisi olla Ryanairilla saavutettavissa Tampereelta ja siellä pitäisi olla tavallisuudesta poikkeavaa luontoa kuvattavana. Aikani pähkäiltyä löysin mainion kohteen; Hebridit .  Tampereelta nimittäin pääsee pikkurahalla suoraan Edinburghiin josta on vain noin 300km Linnuntietä Hebridien saariryhmälle. Suunnittelu on vasta aluvaiheessa, mutta ajankohdaksi ajattelin ensi syksyä. Ottakaahan okulaariveljet ja -siskot yhteyttä jos tuommonen reissu kiinnostaa.

Hebridien maisemat saattaisivat olla tuolloin kiva vastapaino kevään kuvausreissulle, joka sijoittuu hieman toisenlaisiin maisemiin... ;-)

3 kommenttia:

Sampsa kirjoitti...

Oujee! Kiva olis mukaan lähteä. Mutta tervetuloa perheenisän rooliin.... Taitaa olla taloudellinen mahdottomuus lähteä mihinkään köyliötä pidemmälle kuvaamaan. Kevään reissusta vielä haaveilen, jos sais rahaa säästettyä. Mutta voi tuokin haaveeksi jäädä. Eli Köyliöön mars! ;)

Janne kirjoitti...

Nyt säästämään. Tuon reissun hinnaksi tuskin tulee yli 400euroa. Sitäpaitsi 5D:n hinnalla lähtee vaikka Botswanaan vuodeksi...

Jussi kirjoitti...

Itte aatellu keväällä jos menis Enid Blytonin maisemiin..etelä Enklantiin..
Tyttäreni Portsmouthin yliopistossa ja kävis kylässä samalla.
Rannikko näyttää tosi makeelta kuvaustakin aatellen..

Jussi